Amerikastraat 9 5145 PL Kaatsheuvel | Tel.: +31(0)416-533188 | Email: info@automotorentrading.nl

Diagnose

Zoals ook uw huisarts of dokter gaan wij middels de auto diagnose op zoek naar waar de klachten vandaan komen. Wat is de oorzaak van de storing of het probleem van de auto. Vaak is zoals ook bij het menselijk lichaam de klacht niet altijd direct aan één oorzaak te verwijten. Het is dus van groot belang om verder te zoeken dan alleen de eerst opkomende oorzaak uit de diagnose. Wat wij hiermee voorkomen is dat er na een reparatie later nog storingen of problemen opduiken die in verband stonden met de reeds gedane reparatie.

Het is dus van groot belang dat er 3 duidelijke vragen beantwoord zijn:

  1. Wat is de schade of het defect?
  2. Wat moet er gerepareerd of vervangen worden?
  3. En niet geheel onbelangrijk, hoe gaat dit er financieel uitzien?

Eerste diagnose

Vanuit een contact per telefoon of e-mail wordt er onder voorbehoud op basis van een diagnose een schatting gemaakt van de schadepost. Zo weet u als klant in een vroeg stadium waar u aan toe bent. Deze post kan bestaan uit het los leveren van een ruilmotor, een totale offerte bestaande uit transport, uit- en inbouwwerkzaamheden, ombouwwerkzaamheden, testen van verstuivers en andere elektronische componenten, reparatie, revisie, vervanging door gebruikte- of gereviseerde onderdelen of een geheel gereviseerde of nieuwe motor.

Diagnose Motor Automotorentrading

Zorgvuldige diagnose

Na het akkoord op de reparatie offerte en het ontvangen van de auto gaan wij aan de slag met een zorgvuldige diagnose. Vanuit deze uitgebreide diagnose gaan wij voor u een gedetailleerde offerte maken op basis van de schade, staat van de auto en de verwachte levensduur van de auto. Op basis van deze diagnose bent u altijd nog vrij in de keuze om hiermee akkoord te gaan of alsnog de auto niet te laten repareren.

Diagnose Automotoren trading

Neem contact met ons op via telefoon of email

+31(0)416-533188

info@automotorentrading.nl

Neem contact met ons op via het contactformulier

logo automotoren trading bv

Automotoren Trading BV

+31(0)416-533188

info@automotorentrading.nl

Contact

Automotoren Trading BV

Amerikastraat 9
5171PL Kaatsheuvel

+31(0)416-533188
info@automotorentrading.nl

KvK nummer: 64636186
BTW: NL855754485B01

IBAN: NL74INGB0007035650
BIC:INGBNL2A